2010/06/30

Bucureşti. Sector 5.Strada Zeţarilor.

Cel mai bine este să faci o plimbare în Ferentari ca să îţi faci o idee de progresul civilizaţiei bucureştene dupa căderea ,,odioşilor,, comunişti.Luăm Strada Zeţarilor.Este la capătul liniei de tramvai nr. 8.
Încă de la începutul ei această stradă de case îţi prezintă grămezi de gunoaie mai întăi pe dreapta.De altfel nici nu poţi merge spre Şoseaua Giurgiului pe trouar pentru că trotuarul este un şanţ pe o bună porţiune.
Nu-i nimic, poţi merge pe partea stângă.Atunci trebuie să infrunţi grămezile clocite de gunoaie cu viaţă lungă căci ele zac de săptămăni pe această stradă.În ultimul timp au zgârmat gunoaiele ca să înşele pe cineva că nu iau salariile degeaba.
Pute în dreapta pute în stănga.Mizerie este şi pe lăngă case.Pe partea stângă nefiind case prea multe depozitele de gunoaie s-au infiinţat prolific.Poţi vedea maşina poliţiei circulănd cu atenţie pe posibilii infractori dar nu pe gunoaiele ce îi incadrează.
Pe la jumatatea drumului găseşti o pisică putredă împachetată într-o pungă de un leu.
Spectacolul se termină apoteotic la interesecţia cu o cale ferată unde aruncătorii de gunoaie au rupt un gard împrejmuitor pentru lepădarea gunoaielor.
În apropierea Şoselei Giurgiului chiar la staţia de autobuz ce te aduce înapoi de cel puţin doua săptămâni stă o grămadă de gunoaie ca simbol al sectorului 5 Bucureşti. Strada Zeţarilor este cravata primarului sectorului 5.
Cănd mergi pe strada Zeţarilor parcă te-ai dus în altă lume, rasucită pe dos.Cănd ieşi din Strada Zeţarilor scuipi şi taci.Şi te duci să nu o mai vezi şi să nu mai auzi de ea.
Publicat de Inductor la 8/06/2007 10:19:00 PM

Niciun comentariu: