2010/06/30

Civilizaţie bucalistă

Capitala ar trebui să fie un exemplu de comportament pentru toţi locuitorii ţării.Altădată veneau oamenii în Bucureşti să inveţe, să se deştepte.Acum vin să se dezveţe de bunele obiceiuri şi să se prostească.

Dacă soseşti în Gara de Nord, prima dată inveţi să înjuri de la birjarii din faţa gării.După aceea la closetul gării inveţi să te ştergi la fund cu mîna goală căci nu ţi se dă destulă hârtie igienică.Să nu cauţi veceu în jurul gării caci rişti să urinezi pe tine.Probabil de aceea se şi pişă pe la colţuri cei fără bani.De aceea şi miroase gara a urină.


Boschetarii se invârt în jurul gării deoarece gara ca grup uman reprezintă pentru ei societate find un loc de intersecţie intre drumurile oamenilor diferiţi.Aici înveţi să stai la pânda bagajelor.


Gara de Nord este o zonă din care trebuie să dispari repede datorită imprevizibilelor intâmplări.De exemplu daca vrei să pleci în oraş, la urcare în mijlocul de transport trebuie să fii atent la buzunare altfel ţi se va da o lecţie de parazitism între două rase din aceeaşi specie.
Ar fi o variantă să mergi pe jos dar în acest caz va trebui sa devii un individ antisocial deoarece vei circula pe carosabil infruntăndu-te şi cu poliţiştii şi cu şoferii .Cu şoferii pentru că le ocupi drumul legitim şi pentru că le impiedici parcarea pe trotuare.În cazul în care trotuarele sunt deja ocupate trebuie sa te urci pe automobile şi să mergi pe capotele lor până te va doborî un proprietar cu ciomagul.Cum îţi permiţi tu pietonule sărăntoc să impiedici parcarea abuzivă a boierilor bucureşteni?

Publicat de Inductor la 8/04/2007 11:00:00 PM

Niciun comentariu: